Socialdemokraterna skapar jobb, ekonomi och välfärd!

Socialdemokraterna och den rödgröna koalitionen har presenterat ett program för välfärdens kvalitet, omfattning och nya arbetstillfällen. 12 miljarder kronor skall under perioden 2011-2012 återställa ordningen i offentlig sektor.



Under den senaste mandatperioden har 25 000 arbetstillfällen försvunnit ur offentlig sektor. Många har fråntagits sina heltidstjänser, för att borgarna behövt finansiera sin skattesänkarpolitik. Många kommunalare har fråntagits rätten att kunna försörja sig på sitt eget arbete. Det skall dom ändra på om dom får väljarnas förtroende den 19 september!



9 miljarder skall gå till breda satsningar. Ökad personaltäthet ger en arbetsmiljöförbättring för en grupp som sällan klarar av att arbeta fram till pensionen. Det innebär möjlighet till goda scheman och fler orkar arbeta heltid i sina slitsamma yrken. Dessutom kommer det att radikalt öka livskvaliten för de gamla, sjuka och handikappade.



3 miljarder går till riktade satsningar. 500 miljoner kronor/år under perioden avsätts för att skapa heltidstjänster till dem som behöver. En satsning kommer också att gå till traineeplatser och till generationsväxling. Socialdemokratisk politik skapar jobb, som skapar ekonomi, som skapar välfärd. Rösta (S) den 19 september för ett rikare liv!





 

Mona Sahlin och Krister Kronlid

Mona Sahlin och Krister Kronlid


Kommentarer
Postat av: Mona

åh tack för kommentaren Jeelan<3 din blogg är ju bäst=)

2010-09-16 @ 09:03:50
URL: http://vanessaskola.blogg.se/
Postat av: Anonym

hihi desamma Mona =)<3

2010-09-16 @ 09:11:36
URL: http://jeelanitah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0